Átadásra került a Kapos Atlas terem

 

„Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”

Albert Schweitzer
 

A Kapos Atlas Gépgyár Kft és intézményünk között a szakmai együttműködés közel 20 éves múltra tekint vissza. Ennek az együttműködésnek léptünk egy új szintjére 2019-ben, amikor előtérbe került a műszaki tehetséggondozás kérdése, és az ahhoz szükséges, megfelelő színvonalú körülmények biztosítása.

A tehetséggondozó terem felújítása 2020 februárjában vette kezdetét, melynek munkálatait a Kapos Atlas Gépgyár Kft dolgozói – köztük iskolánk több korábbi tanítványa végezte. A példaértékű felújítást pénzügyileg is támogató vállalatnak köszönhetően a továbbiakban egy teljesen megújult környezetben készülhetnek tanulóink a szakmai tanulmányi versenyekre.

A tanterem ünnepélyes keretek közötti átadására 2020. szeptember 28-án került sor, ahol a Kapos Atlas Gépgyár Kft. képviseletében Bíró Krisztina humán erőforrás vezető és Takács Szilvia igazgató avatta fel az új tantermünket.

Az intézmény tanulói és oktatói nevében szeretnénk itt is köszönetet mondani a Kapos Atlas Gépgyár Kft ügyvezető igazgatójának, Horváth Árpád úrnak és a munkálatokban részt vállaló dolgozóknak, hogy önzetlen felajánlásukkal elősegítik tanulóink fejlődését!