LanguageCert Próbanyelvvizsga a Gépészben

Az előző évek hagyományait folytatva idén is megszerveztük az angol nyelvi próbanyelvvizsgát, ahol 24 fő vett részt. Az eddigiekhez képest azonban történt változás, hiszen a TELC nyelvvizsga helyett most a LanguageCert nyelvvizsga anyagát próbálták minél sikeresebben megoldani a résztvevők. További változtatás volt az is, hogy eddig a javítást és a szóbeli vizsgáztatást a munkaközösség tagjai végezték, most az ügyeletet látták el a Kollégák, mivel a többit a nyelvvizsgákat végző nyelviskola munkatársai végezték. Ezzel pedig még objektívabbá váltak az eredmények, hiszen az igazi nyelvvizsgán is ők pontoznak, sőt az íráskészség részt Budapesten, a LanguageCert központjában értékelik.

A szóbeli vizsgáról hangfelvétel is készült, így mind a pedagógusok, mind pedig a tanulók képet kaphatnak arról, hogy az adott produkciót mennyi ponttal honorálták a vizsgáztatók.

Diákjaink nagy része remekül szerepelt, ami kivívta a vizsgáztatók elismerését is. Többen jó esélyekkel próbálkozhatnak a legközelebbi nyelvvizsgák valamelyikén. Az eredményekről szíves tájékoztatást nyújt Horváth Jenő igazgatóhelyettes úr vagy érdeklődni lehet a szaktanároknál.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Kulcsár József