Eötvös diadal az országos elődöntőben

Iskolánk röplabdacsapata megyei 2. helyezettként bejutott a Szombathelyen megrendezésre került Országos Röplabda Diákolimpia Elődöntőjébe, ahol megszerezte az első helyet, egyben kivívta a jogot, hogy képviselje a Gépészt a február 07-10 között rendezésre kerülő kaposvári országos nyolc csapatos döntőjében.
Ellenfeleink Vas megye, Veszprém megye és Zala megye győztesei voltak. Sorsolás után a sümegiekkel vívtuk első meccsünket. A győztes az első, a vesztes a harmadik helyért játszhatott. A Sümeg csapata jó játékerőt képviselt, ennek ellenére sikerült 3:0-ra legyőznünk őket, így a másik mérkőzés győztesével, a házigazda Szombathellyel játszottunk. Ők már jóval gyengébb ellenfélnek bizonyultak, így könnyedén, azonban végig fegyelmezetten játszva diadalmaskodtak Srácaink, így a mi nyakunkba akasztották az aranyérmet.

Állnak: Kulcsár József csapatvezető, Ihárosi Dániel, Hegedüs Péter, Kovács Dániel, Tóth Bence, Belovics Dominik, Csordás Barnabás, Kiss Máté, Nagy Noémi csapatvezető. Guggolnak: Takács Barnabás, Vimola Márk, Bereknyei Bence, Kontra Dominik