Play and Win Országos Angol Nyelvi Verseny

Iskolánkat több csapat és egyéni versenyző képviselte a hagyományos Play and Win 5 fordulós országos angol nyelvi levelező versenyén.

A diákoknak egyénileg vagy két-három fős csapatokban kellett megoldani az angolnyelvi országokkal kapcsolatos érdekes feladatokat (A vidéki és városi élet előnyei, hátrányai, a királyi család, hegyek között-völgyek között, amerikai angol, ausztrál angol, Menjünk Londonba!). Az egyéni és a csapatverseny feladatai között az volt az igazi különbség, hogy az utóbbi esetében minden fordulóban egy projektmunkát is meg kellett oldaniuk a versenyzőknek.

Az Eötvösből a legjobban a Junior 2. (B1 szint) kategóriában szereplő  Oláh Zsófia, Péter Lilla és Darabán Dániel (11.D , szaktanár: Kulcsár József) összetételű csapat szerepelt, akik a nevezett 20 csapatból a harmadikok lettek.

A gépészesek közül még az ugyanebben a kategóriában induló, de egyénileg versenyző Hegedüs Csaba (10.D) küldte be értékelhetően  mind az öt feladatra a választ, aki a negyvenhárom fős mezőnyben a 22. lett. A többiek sajnos nem teljesítették az öt forduló kritériumait.