Nyelvi előkészítősök a LanguageCert próbanyelvvizsgán

Czank Kovács Gabriella és Végvári Judit tanárnők szervezésében került megrendezésre június 7-én a 9.C/NY (nyelvi előkészítő osztály) haladó csoportjának B2 szintű angol próbanyelvvizsgája. A szervezők reálisan úgy ítélték meg, hogy a heti 18 órában, már előképzettséggel rendelkező tanulók eséllyel vegyenek részt egy ilyen jellegű megmérettetésben, továbbá „élesben” is.
Ezt még jobban alátámasztja, hogy ezek a tanulók jó képességű, motivált gyerekek, akik aktívan részt vettek a tanulási folyamat egészében, amiben az osztályfőnök, Borbényiné Molnár Hajnalka személyében is teljes mértékben támogatóre leltek.
A diákok a LanguageCert nyelvvizsga feladatait kellett megoldani, ahol a szaktanárok megpróbálták a körülményeket és az értékelést a lehető legobjektívebben, a tényleges nyelvvizsgának megfelelően megvalósítani, hiszen mindketten már régóta vizsgáztatói feladatokat látnak el az ilyen jellegű nyelvvizsga esetében.
Az eredmények tükrében elmondhatjuk, hogy nagyszerűen teljesítettek a diákok, hiszen a 15 jelentkezőből 13-an értek el Pass, azaz „átment” minősítést. Külön említésre méltó, hogy Berecz Marcell és Kajkos Marcell kiváló minősítést szerzett.

Köszönjük szépen a kollégák és a diákok munkáját!