TÁJÉKOZTATÓ

 

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

 

Tájékoztatjuk Önöket / Benneteket, hogy a 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet 17. § alapján 2020. november 11-től intézményünk átáll a tantermen kívüli, digitális munkarendre.

Kérjük diákjainkat, jelentkezzenek be az osztályfőnökök és szaktanárok által létrehozott Google Tanterem (Classroom) csoportokba, hogy nyomon tudják követni a következő időszakra vonatkozó feladataikat. Emellett a kijelölt tananyagot, házi feladatokat az eKréta digitális naplóban is megtaláljátok. A tantermen kívüli oktatásra vonatkozó további szabályok, a részletes Eljárásrend intézményünk honlapján elérhető.

A gyakorlati foglalkozásokra vonatkozó előírásokat a szakképzésért felelős miniszter határozatban fogja közzé tenni. Így az erre vonatkozó tájékoztatást a határozat megjelenése után tudjuk közzé tenni.

Kérünk Benneteket, legyetek felelősségteljesek és folyamatosan teljesítsétek azokat a feladatokat, melyeket tanáraitok adnak, hisz csak így lesz lehetőségetek arra, hogy sikeresen, minél jobb eredménnyel fejezzétek be a félévet! Emellett kérünk Benneteket, a pontos tájékozódás érdekében figyeljétek az eKréta napló üzeneteit, az intézmény honlapját.

Bízunk abban, hogy hamarosan újra személyesen találkozhatunk. Vigyázzatok magatokra, családotokra! Jó egészséget kívánunk Nektek!

 

Az iskola vezetősége